Integritetspolicy

Denna integritetspolicy har sammanställts för att bättre tjäna dem som är oroade över hur deras 'Personligt identifierbara information' (PII) används online. PII är information som kan användas på egen hand eller med annan information för att identifiera, kontakta eller lokalisera en enskild person, eller för att identifiera en individ i sammanhanget. Läs vår integritetspolicy noggrant för att få en klar uppfattning om hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar din personligt identifierbara information på vår webbplats https://www.swedenstatistics.se.

Vilken personlig information samlar vi in från personer som besöker vår webbplats?

Denna webbplats samlar inte in någon personlig information från personer som besöker vår webbplats.

Använder vi 'kakor'?

Ja. Kakor är små filer som en webbplats eller dess tjänsteleverantör överför till din dators hårddisk via din webbläsare (om du tillåter) som gör det möjligt för webbplatsens eller tjänsteleverantörens system att känna igen din webbläsare och fånga upp och komma ihåg viss information. De används också för att hjälpa oss att förstå dina preferenser baserat på tidigare eller nuvarande aktivitet på webbplatsen, vilket gör det möjligt för oss att tillhandahålla dig bättre tjänster. Vi använder också kakor för att hjälpa oss att sammanställa aggregerad data om webbplatsens trafik och webbplatsinteraktion så att vi kan erbjuda bättre webbplatsupplevelser och verktyg i framtiden.

Vi använder kakor för att:

  • Förstå och spara användarens preferenser för framtida besök.
  • Hålla reda på annonser.
  • Sammanställa aggregerad data om webbplatsens trafik och webbplatsinteraktioner för att kunna erbjuda bättre webbplatsupplevelser och verktyg i framtiden. Vi kan också använda betrodda tredjepartstjänster som spårar denna information för vår räkning. Du kan välja att din dator varnar dig varje gång en kaka skickas, eller så kan du välja att stänga av alla kakor. Du gör detta genom att ändra dina webbläsarinställningar. Varje webbläsare är lite annorlunda, så titta på din webbläsares hjälpmeny för att lära dig rätt sätt att ändra dina kakor. Om du inaktiverar kakor kan vissa funktioner vara inaktiverade, men det bör inte påverka din användarupplevelse på något väsentligt sätt.

Tredjeparts-länkar

Ibland kan vi efter eget gottfinnande inkludera eller erbjuda tredjepartsprodukter eller tjänster på vår webbplats. Dessa tredjeparts webbplatser har separata och oberoende integritetspolicyer. Vi har därför inget ansvar eller ansvarighet för innehållet och aktiviteterna på dessa länkade webbplatser. Trots detta strävar vi efter att skydda integriteten på vår webbplats och välkomnar alla kommentarer om dessa webbplatser.

Tredjeparts-kakor

Tredjepartsleverantörer, inklusive Google, använder kakor för att visa annonser och annat innehåll baserat på en användares tidigare besök på denna webbplats eller andra webbplatser.

Vi använder kakor från följande tredjeparter:

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in statistisk information om hur webbplatsen används. Denna information är inte personligt identifierbar.

Google AdSense

Vi använder Google AdSense för att visa annonser på vissa av våra sidor. Google AdSense kan använda användardata. Du kan granska Googles integritetspolicy gällande annonsering här. Den sidan ger också information om hur du hanterar vilken information som samlas in och hur du väljer bort insamling.

Hur man inaktiverar kakor

De flesta moderna webbläsare tillåter dig att kontrollera dina kakinställningar för alla webbplatser som du surfar på. Du kan inaktivera kakor helt genom att redigera dina webbläsarinställningar, men när du gör detta kan du begränsa den funktionalitet som visas på vår webbplats. För att lära dig hur du inaktiverar kakor på din föredragna webbläsare rekommenderar vi att du läser detta råd som publicerats av Google.

Du kan också inaktivera Google Analytics på alla webbplatser genom att ladda ner Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Ändringar

Användare kommer att meddelas om eventuella ändringar av integritetspolicyn på denna sida.